Hoas vaatii oppilaitoksen läsnäolo-/opiskelijatodistuksen vuokrasopimusta allekirjoittaessa. Opiskelijatodistuksia yleensä allekirjoittava rakas kanslistimme on lomalla 5.8 asti. Vuokrasopimus alkaisi 1.8. Tähän väliin tulee kaunis kirosana.

Pitää soitella rakas rehtorimme ja koulun henkilökunta läpi. Ehkä joku voisi auttaa ongelmassani, pakko asian on jotenkin järjestyä. Itken ja petyn pahasti ellen pääse muuttamaan ja luultavasti masennun niin pahasti, että ylioppilaskirjoituksiin keskittyminen kärsii huomattavasti. Olen odottanut tätä pitkään. Ei se voi loppua näin tylysti. Ei nyt, kun kaikki on niin hyvin ja pitäisi keskittyä johonkin tärkeään. Kuten Inka eräässä julkaisussaan mainitsi: menettämisen pelko on suuri ja korkealta tiputaan jos näin käy.

Noh, itken rehtorille. Kyllähän on ihme jos ei oppilaiden hyvinvointi liikuta :D Suhtaudun optimistisesti... Onhan tässä viikko aikaa... Kyllä kaikki järjestyy...

Pakkaaminen edistyy. Olen ollut nuoresta lähtien innostunut leipomisesta ja haluan kehittää taitojani jatkuvasti. Ei siis ole yllätys, että kakkutarvikkeisiin meni kokonainen banaanilaatikko. Kuinka monella vanhempien luota pois muuttavalla nuorella on jäätelökone? Entä tsiljoona silikonivuokaa tai tylla (pursotinkärki) jolla voi pursottaa ruusuja? Puhumattakaan 40e maksavasta kaulimesta... :)

Ps. Aiemmassa postauksessani kirjoitin syistä, joiden vuoksi tahdon muuttaa. Suurin osa liittyi perhetaustoihini ja perhe-elämääni. Niille, jotka sai käsityksen, että perheeni on aivan mätä ja äitini hirviö, tahdon korjata että hän varmasti rakastaa meitä, eikä tahalleen tahdo meidän kärsivän. Olosuhteet vain pakottavat tälläiseen tilanteeseen, josta on vaikea päästä eroon muuten kuin muuttamalla. Uskon että on vaikea löytää vahvempaa naista kuin äitini, koska tälläisen elämän pyörittäminen vaatii uskomattoman paljon, niin paljon ettei sitä voi edes kuvitella ennen kuin on itse kokenut sen. Enkä toivo kenenkään kokevan sitä. Perheeni on ihana ja pidän heihin yhteyttä, nallekarkit vain eivät mene aina tasan. Perhe on aina perhe, enkä sitä muuksi vaihda. Tämä elämä on kuitenkin opettanut minulle paljon, ennen kaikkea sen, että vastoinkäymisistä selvitään AINA, jos vain itse haluaa.