Olen ylpeä Anusta, hän on ottanut suuren harppauksen eteenpäin ja alkanut ostelemaan tavaroita, jotka tekevät opiskelijakaksiostamme vähemmän opiskelijamaisen. Nauratti kyllä tuossa eilen kun juteltiin nuo Anun shokkivärit.

Anu: Mä aattelin kerätä tommosta ruskeeta ja neutraaleja värejä. Ja sitten jossain vaiheessa lisään sinne sen shokkivärin. 

....

Anu: Ehkä vihreetä.. Tai sinistä.

Anu: Onks harmaa shokkiväri?

Anu osti itselleen ruskean päiväpeiton ja ruskearuudulliset lakanat. Nyt hänen valkoinen, tyhjä huoneensa näyttää hitusen täydemmältä ja värikkäämmältä. Päiväpeittokin sointuu pahvilaatikoista kasattuun hyllykköön. Huone näyttää tosin edelleen liian suurelta. Pieni tyttö ottaa pieniä askeleita kerrallaan. Toivottavasti Anu ei ota tehostevärikseen sinistä, pelottaa, että hän rakentaa itselleen askel askeleelta kakkoskeittiötä, hänen värimaailmansa toistaisi täysin nykyistä keittiötämme.

Ehkä saamme sinne myös omat kuivauspisteet konvehdeille ja muille herkuille. Tai ehkä alamme pyörittää omaa leipomoa Hoasin vuokrakämpässä. Pitopalvelu :D Tilauskakkuja. Ei paha ajatus. Voisi ylppäreiden aikoihin lyödä leiville, kaikki tietävät miten taitava kakuntekijä Anu on.