Ensimmäinen vuokra maksettu. Pitäisi hakea asumislisää, mutta en osaa itse täyttää kaikkian tarvittuja tietoja, ajattelin toisena lomapäivistäni käydä koululla joko opon luona tai sitten koulusihteerin kanssa keskustelemassa asiasta. Onneksi nyt ei enää tarvitse alkaa pelleillä läsnäolotodistusten kanssa, minulla on niitä kaksin kappalein. Opiskelija-alennus poistuu HKL:n korteista kuun lopussa, sitten varmaankin pitää taas suunnata kaupunkiin. Hassua, miten meillä on periaatteessa kaikki tarvittava näin lähellä, bussipysäkkikin on vain kivenheiton päässä, toivottavasti oma bussilinjani alkaa kulkea vähän lähempää.

Kohta alkaa koulu! Ylioppilaskirjoituksiin lukeminen on vielä vähän kesken. Itse asiassa, aloitin alkukesästä lukemaan, mutta sittemmin en olekaan juuri kirjoja availlut. Olen englantia varten kuunnellut töissä YLE Mondon radiokanavaa. Siellä hoituu samalla saksan, ruotsin ja venäjänkin preppaaminen. Halutessaan voi treenata myös selkosuomea :)

Olen aivan hurahtanut ruoanlaittoon. Tykkään vapaudesta saada tehdä mitä ikinä tahdonkaan, vieläpä tuoreista raaka-aineista. Kesällä kasvikset ovat halvimmillaan, paljon paremmin ei voisi olla. Katsotaan nyt, mitä syksy tuo tullessaan.

Huvittaa vertailla minun ja Anun huoneita. Anulla ei ole huoneessaan juuri mitään, tai oikeastaan, hän on survonut lähes kaiken kaappeihinsa. Hänella on muuttolaatikoista kasattu hyllykkö. Lattialla on patja petivaatteineen. Hänen huoneensa tyhjyydessään suorastaan huokuu opiskelijahenkeä. Minulla on huoneeni kokoon verrattaen riittävästi tavaraa, ei yhtään liikaa. Olen nyt saanut verhot paikoilleen, sängyn nätiksi yhteensopivilla lakanoilla ja päiväpeitolla. Kodin Ykkösestä ostettu kirjoituspöytä sopii tyyliin kuin nappi silmään!

Nettiä en ole vielä ehtinyt hankkia, nytkin tutustun lähikirjaston etuihin. Lyhyeksi jääköön myös tämä tutustuminen, täytyy lähteä kotiin. Sain töistä kaksi päivää sairaslomaa. Nyt on nälkä, tein aamupäivällä ruokaa, mutta en saanut syötyä sitä, ei vaan mennyt alas. Nyt taas matkaan uudella yrityksellä. Toivottavasti Anu pysyy terveenä :)

Ps. Niin, se postilaatikko pitää kyllä löytää ennemmin tai myöhemmin :D