Eilen aamulla soitin vamaan jokaiseen koulun verkkosivuilta löytyvään numeroon. Aluksi tuntui, ettei kukaan oikein vastannut, joten päädyin lähettämään sähköpostia rehtorille ja vararehtorille. Matkalla bussipysäkille vararehtori soitti ja sanoi, että on koululla 3.8 ja voi silloin antaa opiskelijatodistuksen, olin helpottunut. Puhelun jälkeen soitin Hoasille ja varmistin, että allekirjoittaminen sopii samalla kun haemme avaimet, tai myöhemmin mikäli Inka ei saa todistustaan ennen 3.8.

Sain mielenrauhan edes työpäivän ajaksi. Pystyin taas keskittymään siihen todellisuuteen, että kuuden yön jälkeen saatan nukkua pysyvästi jossain ihan muualla kuin nykyisessä huoneessani. Saattaa toki olla, että muutto tapahtuu vähitellen, koska sekä minä että Inka teemme töitä, mutta hiljaa hyvä tulee... Pääasia on se tieto, että todellakin muutan!

Kotiin päästessäni keskustelimme asiasta perheeni kanssa, Inkan kanssa samassa koulussa opiskeleva isoveljeni totesi sihteerin palaavan kouluun 3.8, joten olin iloinen että meidän ei tarvitse odottaa Inkan opiskelutodistusta miljoonaa vuotta.

Hämmästykseni oli tänään aamulla herätessä tavallista suurempi. Postiluukusta oli tullut kirje koululta... Kirje sisälsi rehtorin kirjoittaman todistuksen siitä, että opiskelen koulussamme! Juurihan minä lähetin sähköpostia! Kyllä meillä on tehokas rehtori, ainakin jos sanat asettelee oikein sähköpostissa :D

Nyt voin taas miettiä pakkaamista... Jännittää!