Viimeisestä kirjoituskerrasta on kulunut luvattoman pitkä aika. Tämä on kuitenkin selitettävissä hyvin yksinkertaisesti väittämällä minua ja Inkaa ahkeriksi opiskelijoiksi, nimittäin molemmat ovat keskittyneet tai ainakin yrittäneet keskittyä ylioppilaskirjoituksiin nyt viimepäivinä.

Samasta syystä saimme myös muutaman ylimääräisen lukukärpäsen kavereiksemme prelien ja ylppäreiden aikaan. Siivous ei nimittäin ollut kärjessä kun piti priorisoida tekemisiä. Eilen katsoin kauhuissani pöydälle aamulla unohtunutta viiliä: itseni sijaan sitä herkutteli kokonainen banaanikärpäsarmeija. Noh, tänään alkoi ylppäreiden jälkeinen elämä ja kirjat vaihtuivat tiskiharjaan ja rättiin. Nyt asunto näyttää jo hieman paremmalta, huomenna voisi siivota kaapit ja ikkunat. Vink vink Inka... ;)))

Itse ylppärit sujui niin ja näin. Luultavasti koulumme tasolla aivan surkeasti, mutta omalla tasollani kohtuuhyvin. Läpi pääsen ja se on tärkeintä! Nyt on lupa hengähtää ja odottaa kauhulla seuraavaa koitosta... Itseni palkitsen lähtemällä viikoksi Barcelonaan ystävieni kanssa syyslomalla, en malta odottaa! Johan tässä on kituuteltu, jotta matkakassa olisi tarpeeksi suuri ja sisäinen shoppailijani huutaa päästä vapaaksi siinä kenkäkeitaassa.... Voisin ostaa jotkut hienot korkokengät yo-juhlia varten ;)

Lisäksi lupasin itselleni, että jos jostain kumman syystä ruotsin ylppärit menivät niinkin epätodellisen hyvin kuin että saisin eximian, lupaan juhlallisesti uusia englannin ja varata sitä varten matkan Lontooseen marraskuun puolivälissä! Okei, varaan sen matkan muutenkin.... :D