En jaksanutkaan heittää kaikkia kuvia sinne minne ne kuuluvat, vaan lisään ne nyt tähän yhteen kirjoitukseen kuvatekstineen. Ei haluta Anun kanssa naamojamme tänne kaikkien katseltaviksi, niin laitetaan toistaiseksi vain kuvia joista meitä ei tunnista tai meitä ei näy ollenkaan.

Toinen omassa kodissani valmistamistanai ruoista. Curry-porkkanasosekeittoa. Leipä sovellettu ylijääneestä pitsataikinasta.

Uuden kodin kunniaksi skoolattiin skumppaa. Kuivaa, ihan kauheaa. Kukaan meistä sitä juoneista ei siitä pitänyt. Itse kun en ollenkaan juo mitään, niin tämä lasillinen oli silkkaa kidutusta.

Näin joissain paikoissa laitetaan skumppa kuohuamaan kuin vastakaadettu. Minä tosin kokeilin saada lasillistani maistumaan paremmalta, vaan miten kävikään.

Pitsataikinaan sovellettu oliivi-juusto-sämpylä. Kirjailin ohjeenkin ylös itselleni, ei ehkä taloudellisesti kannattavin tapa leipoa, mutta minulla ei silloin ollut nettiä eikä keittokirjaa eikä mieleeni putkahtanut mitään järkevää sämpyläreseptiä. Hyvää!

Meillä ei ole vielä imuriin pölypussia. Hyi hyi. Loppujen lopuksi Anu ei enää sietänyt tuota kasaa, vaan otti sen pois kostealla.

Ohuelle opiskelijapatjasysteemille kyytiä ja tilalle uusi, nätti sänky. Anu.

Kämmpisillan herkullinen kasvislasagne. Nam!

Opiskelijameininkiä?