Ehkä ensimmäistä kertaa häsläämme Inkan kanssa kahdestaan keittiössä aamulla. Hiljaisuus kuitenkin hallitsi aamun ilmapiiriä, koska Inkan kurkusta ei lähtenyt ääntä juurikaan, siis sairaslomaa töistä. Itse olin normaaliin tapaani aamuhiljainen.

Yksi keskustelu jäi kuitenkin mieleen aamulta. Keskustelimme siitä miten hiljaista asunnossa on ja miten siistiä siellä on. Keskustelimme siitä miten mahtavalta tuntuu kun kukaan ei huuda aamulla kuuden aikaan siivoamaan toisten sotkuja. Molemmat siivoavat omat jälkensä ja astioita ei ole edes tarpeeksi jättimäisen tiskivuoren kasaamiseksi. Neliöitäkin on vähemmän kuin ennen ja huolellisia siivoojia kaksi. Johan tässä tulee aivan liikaa ylimääräistä aikaa! Molemmat meistä tokaisi että olo oli kuin hermoparantolassa.

Vaikka olemme jo muuttaneet ja asuneet asunnossa päiviä, pelkään jatkuvasti jonkin menevän pieleen. Pelkään, että asumisemme todella jää vain lyhyeksi ja rauhoittavaksi vierailuksi hermoparantolassa... En tiedä miksi, mutta olen niin tottunut vastoinkäymisiin, että pelkään nykyisin kaikkea. Rauhoitun vasta kun huomaan opintotukieni olevan tililläni.

Eilen aamulla Inka soitti minulle töistä ja esitti kysymyksen: "Anu, onko meillä postilaatikkoa?" Katsoin hämmentyneenä ulko-ovea ja vastasin: "Ei muuten ole, minnekköhän meidän posti menee? En olis ite huomannu asiaa vielä kuukauteen... No, pitää selvittää tämäkin asia."

Äsken tein vikailmoituksen Hoasille... Huomasimme suihkun tiivisteen olevan rikki. Hyvin tehty asunto...

Hirveä leipomishimo... En ole leiponut pitkään aikaan ja nyt on muutaman päivän tehnyt mieli leipoa pullaa. Kaneli- ja vanilijapullaa. Nam. Varsinkin kun Inka leipoo joka päivä tuoretta leipää. Inkasta tulee aivan varmasti täydellinen äiti (aiheesta poiketen)! Mutta, oma ongelmani on, että pullat on makeita, enkä halua yksin syödä kaikkea. Inkakin on lähdössä viikonlopuksi Hankoon.... Mitenköhän monta kaveria mun pitää kutsua pullabileisiin? :D

Sain tänään töissä asiakkaalta vinkkiä eräästä kaupasta Itäkeskuksen 2. kerroksessa, josta saa pitkiä mattoja. Voisin käydä katsomassa siellä sitä keittiön/eteisen mattoa, vaikka minusta tuntuu, että erikoiskaupasta ostettaessa hinta on miljoona euroa...