Tälläkin hetkellä köyhä opiskelijatyttömme Anu loikoilee Espanjan auringossa, samalla kun täällä Suomessa kylmä koettelee sietokykyämme. Minulla on virallista Anulomaa koko viikon ensi maanantaihin saakka. Ja pakko myöntää, että ihmeen hiljaista on :D

Anutauko tarjoaa kuitenkin oivallisen tilaisuuden kutsua kylään isoja määriä ihmisiä, tänään tulee minun suurensuuri perheeni, huomenna itse reissailen toisaalla, ja perjantaina asuntoni valtaa kymmenisen kaveriani. Todennäköisesti säästän Anun hermoja enemmän kuin tarpeeksi, olisiko kiitoksen paikka, kämppikseni? :)

Meidän asunnossa ei tunnu oikein mitkään sähkölaitteet pelaavan. Ostin jonkin aikaa sitten keittiön kattoon hienon kattokruunun, joka valaisee upeasti keittiötämme viiden lampun voimalla. Ainoa vaan, että näistä alle viikon vanhoista lampuista palaa enää yksi. En oikein tiedä missä meni pieleen.. Lamput ovat juuri oikeata voimakkuutta, voltteja on alle sallitun. Kohta palaamme kai samaan vanhaan pimeyteen kuin ennenkin.. Tulee auttamattomasti mieleen muuttoillan kiinalaisateria wc:n valojen kajossa keittiön lattialla. Elämän kiertokulku?